Люди, потрібна порада! Втратив жувальний зуб і думаю над імплантацією. Лікар пропонує Neodent. Хто знає, які переваги цього бренду? Чи не краще взяти щось дорожче?
Люди, потрібна порада! Втратив жувальний зуб і думаю над імплантацією. Лікар пропонує Neodent. Хто знає, які переваги цього бренду? Чи не краще взяти щось дорожче?
Neodent - це дуже достойний вибір! Не варто переплачувати за бренд, якщо якість однакова. У мене встановлено три імпланти цього виробника протягом останніх трьох років. Всі прижилися чудово. Поверхня імплантів має спеціальну обробку, що покращує остеоінтеграцію.
------------------------------ BLUE HEAVEN: Interlagos 2006 M3, AutoLogic tune, K&N CAI, Agency Power midpipes and exhaust, Fortune Auto coilovers, ///M Pedal Kit, UUC SSK. MRegistry listing here Le Mans 2002 M5, Black/Tech Graphite, Rogue SSK, Dinan exhaust, PSS9 coilovers, Confo
Абсолютно погоджуся! зубні імпланти Neodent мають чудову репутацію серед стоматологів. Я працюю в цій сфері вже 15 років і бачив багато випадків успішного приживлення. Головне - правильна діагностика та планування операції. Не економте на якості роботи лікаря!
------------------------------ Both sold. Now: Black 94 E34 530i-5sp